​​Been- en voetbescherming
Alles voor lastechniek & persoonlijke veiligheid!

Altijd bereikbaar via: 0184-745257 / 06-53911147

info@welding-safety.nl

Been- en voetbescherming

Werknemers moeten zich ervan bewust zijn dat het dragen van veiligheidsschoenen op de werkvloer noodzakelijk is voor het eigen welzijn en de gezondheid.

Om de juiste veiligheidsschoenen te kunnen kiezen, moet geïnventariseerd worden aan welke eissen van doelmatigheid, veiligheid en pasvorm ze dienen te voldoen.

De doelmatigheid van veiligheidsschoenen wordt vooral bepaald door de arbeidsomstandigheden in relatie tot de duurzaamheid van de veiligheidsschoenen.

Westbroek Welding & Safety heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen met als hoofd merk ELTEN.

ELTEN – DE TOP OP HET GEBIED VAN ASSORTIMENT EN TECHNOLOGIE

Sinds 1910 staat de naam ELTEN voor veiligheidsschoenen, die aan de hoogste eisen voldoen. Door het uiterst brede assortiment en de technologische competentie hoort ELTEN tot een van de meest toonaangevende aanbieders van veiligheidsschoenen in Europa. Om u de oriëntatie in het omvangrijke assortiment van ELTEN te vergemakkelijken, hebben wij het assortiment in vier categorieën ingedeeld: Premium - de bijzondere veiligheidsschoenen, Comfort - de meer dan gemiddelde veiligheidsschoenen, Basic - de solide veiligheidsschoenen en Specials - de veiligheidsschoenen voor bijzondere toepassingsgebieden.

ELTEN staat bekend om zijn intensieve wetenschappelijke onderzoek en zijn baanbrekende innovaties. Zo heeft ELTEN bijvoorbeeld met sportartsen in St. Moritz het innovatieve systeem met bescherming tegen omzwikken “BIOMEX PROTECTION©” ontwikkeld. Het resultaat van de samenwerking met orthopedisten van de universiteit Tübingen is de schoenenserie “ELTEN ERGO-ACTIVE”, waarmee een echte weldaad voor de drager is ontstaan, welke alle grenzen verlegt op het gebied van pasvorm, klimaatregeling, comfort en antislipwerking.

Veiligheidsschoenen van het merk ELTEN zijn absolute topproducten – de perfecte match op gebied van functionaliteit, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.