​​Services
Alles voor lastechniek & persoonlijke veiligheid!

Altijd bereikbaar via: 0184-745257 / 06-53911147

info@welding-safety.nl

Reparaties

U kunt bij ons terecht voor reparatie aan uw toortsen, lasmachines, snijbranders, en dergelijke producten. Wij willen u graag helpen als het gaat om storing, defect of andere oorzaak, wij ontzorgen u en lossen dit voor u op. Wij hebben alle materialen in huis om uw apparatuur weer correct te laten functioneren.

Keuring

Keuren en valideren/verifiëren van lasapparaten wordt gedaan met de meest recente apparatuur en software.

-  Keuring volgens de NEN 3140 norm voor elektrotechnische veiligheid waarbij de NEN-EN-IEC 60794-4 norm specifiek voor lasapparatuur is.       

-  Verificatie (valideren) gebeurd volgens de NEN-EN-IEC 60794-14 norm.

Tijdens het keuren voeren we een visuele inspectie uit, een elektrische- en een functionele test. De apparatuur wordt na de onderhoudsbeurt voorzien van een controlesticker en een bijbehorend testrapport.

Onderhoud

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw machines en installaties te waarborgen, kunnen wij periodiek onderhoud uitvoeren. In overleg met u bepalen we wanneer er onderhoud plaats moet vinden om de kwaliteit en betrouwbaarheid van u apparatuur te waarborgen.

Dit kan zowel bij ons in de werkplaats, alsmede op locatie, hierbij zorgen wij ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden niet worden gehinderd door ons onderhoud.

Advies

Naast professionele kennis van las -en snijmachines, benodigheden, inductie en PBM's, heeft Westbroek Welding & Safety meerdere betrouwbare partners in de lastechniek branche, waarmee wij samen het complete pakket voor een lasbedrijf kunnen leveren.

Rookafzuiging

 

 

 

Industrieel Gas